View Single Post
Vechi 24.02.2016, 10:24:37
many777 many777 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Cu asta cum ramane?

Parca Sf. Siluan Athonitul spunea ca pe cei mandri ii chinuie diavolii la rugaciune cu aparitii. Ai grija!

Inca o ciudatenie
Nu cred ca este o chestie de mandrie, daca poti sa-i arati,demonstrezi cuiva ce inseamna numele Mantuitorului Iisus Hristos, la asta ma refeream cand vorbeam despre atei.

Cat despre duhovnic si amagiri, zic ca postul initial nu a fost scris in nume personal, daca la asta va referiti. Daca va referiti la amagiri, sa stiti ca da, sunt amagiri, daca Dumnezu vrea sa-ti dezvaluie ceva, gaseste metode sa o faca, sincer va spun ca dupa toate amagirile si incercarile astea, ma astept ca sa isi faca vreo aparitie spectaculoasa, nu-mi doresc asa ceva, nu de uratenie imi este frica, ci sa nu-si ia chip de lumina...dar sunt sigur ca Dumnezeu nu v-a permite si cred ca am toate datele sa nu cad in capcana.... asta nu inseamna ca nu o sa incerce, duhovnicul mi-a spus ca ma poate si plesni, nici asta nu ma inspaimanta, cu cat ma ataca mai mult, cu atat raspund pe masura. In final, cel mai important este ca , nu mai caut raspunsuri, de ce asa si nu altfel. Faca-se voia Domnului in toate !

Referitor la mandrie si aparitii, in afara de duhovnic si inca o persoana draga mie...nu stie nimeni cat, cum, cand, cu ce si ce fel ma rog....sunt sigur ca am mai facut si greseli, dar va rog sa ma intelegi ca sunt precum un copil de un an care invata sa mearga fara premergator. Doamne ajuta !
Reply With Quote