View Single Post
Vechi 19.02.2008, 02:42:37
ireal ireal is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2007
Implicit

:) Daca pentru tine filmul asta e zero barat, nu vreau sa stiu ce filme iti plac! Filmul are mesaj! Un mesaj pentru prezent. Chiar daca nu mai traim sub comunism regulile nu s-au schimbat. Din fericire, nu mai mor oameni ca inainte, nu mai traim in mizeria aceea din jur, dar din pacate mizeria a inceput sa fie inauntrul noastru. De ce daca deschizi televizorul la ora 5 vezi atatea cazuri de copii aruncati in tomberoane? Cu toate ca avortul nu mai este interzis. Sa fim realisti. Oamenii mai gresesc si am ajuns vremea in care astfel de greseli pot fi corectate. Ce rost are ca un copil sa se nasca daca nu e dorit, nu e vrut, e urat de toti si poate deveni un alt copil dintr-un centru de plasament? Daca nu se nasc inseamna ca Dumnezeu ingaduie!
Dupa mine, nu se face nimic daca interzicem dpdv moral si cresinesc avortul si nu incepem de jos, de la copii pana la adolescenti, ce inseamna o viata sexuala, ce riscuri poate avea, atat psihic cat si psihic.
Am vazut ca multi parinti, care "sunt dusi pe la biserica" le ascund copiilor mult timp astfel de probleme, si la fel am vazut cazuri in care se ajuntea la un necaz? Poate ar trebui sa cautam mai in amanunt problema...

Iar 432 este cu adevarat un film bun, nu este o capodopera in niciun caz. Un film cu un mesaj puternic, cu o intreaga istorie in spate, a zeci si sute de femei moarte din pricina aceea.
Reply With Quote