Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil
Bun. Deci inca nu te-au "plesnit", cum zicea duhovnicul.
O.K. Vorbim dupa eveniment. Sa ne scrii atunci, da? Promiti?
Doamne ajuta!
|
"Prea-bunule si Indelung-rabdatorule Stapane, adancul iubirii Tale de oameni. Sa nu apuce in noaptea aceasta ticalosul meu suflet nalucirile dracilor, pe care nu le astept, si infricosarile cele de noapte si lucrul ce umbla in intuneric. sa nu dormiteze nici sa adoarma Ingerul cel ce ma pazeste pe mine. Nici ceva din cele spurcate ale zilei si din cele dupa zi sa se vadeasca noaptea "
Ce vreau sa spun... avertizarea duhovnicului are legatura cu Psaltirea, acesta m-a sfatuit sa nu citesc mai mult de o catisma pe zi, eu am dorit 3. Fac ascultare de duhovnic, ca el este trimisul Doctorului sufeltului meu pe pamant....in clipa in care imi trage vreo una, de la o catisma o sa citesc Psaltirea pana lesin, imi revin si tot asa. Va repet ,sunt chestii de vointa proprie atata timp cat nu te ascunzi dupa colt e bine. Teama mare a mea este, ca datorita neiesirii la bataie, sa-mi scada ravna crezand ca am castigat lupta si apoi sa ma trezesc K.O.....treaba este delicata sunt constient de riscuri, dar va repet....citat propriu : In timpul rugaciunilor, mainele noastre ajung pana la cer, curatenia lor le fac sa se intoarca pline de daruri. Credeti-ma sa te trezesti lovit si sa nu stii de cine este groznic, banuiesc....dar nu uitati ca ii da-ti valoare prea mare cand va speriati de ce ar putea face. Teama ar trebui sa va fie de Dumnezeu, nu de diavol ! Va rog sa ma iertati ca incerc sa va conving ca nu imi este teama,..... in timpul rugaciunilor aud cum face spume, sting lumina si adorm fara nici un stres, nici nu ma trezesc peste noapte, nici nu visez urat, nici nu dorm cu lumina de veghe, Dumnezeu este singurul meu Stapan si doar Lui ma inchin si doar de EL ma tem. Doamne ajuta !