Citat:
În prealabil postat de FOTINOS
Pana acum un an nu-mi imaginam ca voi ajunge sa-mi fac probleme vis a vis de greutate,insa uite ca imposibilul s-a produs.Intr-un fel ii judecam gresit pe oamenii cu kg in plus,nu intelegeam de ce nu fac ceva,de ce nu zburda prin parcuri sau de ce nu-si infraneaza poftele nutritionale.Stresul pricinuit de peste 16 ore de munca pe zi si de o deceptie m-au adus in cateva luni de la 60 kg la aproape 90.Orele de munca au scazut,cu ajutorul Lui Dumnezeu,amaraciunea a fost inlaturata,insa ghiozdanelul si gusulita au ramas pline.Cu alte cuvinte iata-ma in postura celor ironizati in urma cu numai un an,eu care trebuia sa stau in casa atunci cand batea mai tare vantul.Dintr-o data nu mai pot sa alerg,pentru ca nu-mi mai fac timp pentru asta,azi mananc legume,maine tin post,dar in alta zi recuperez caloriile si chiar mai adaug.Asa am ajuns sa va cer acum ajutorul,acela de a-mi recomanda si mie un meniu tinand cont ca am grupa A.Va multumesc si mai rogu-va iertati-mi indrazneala.
|
Draga Fotinos, sotul meu s-a ingrasat 10 kg intr-un an (nu ma simt de vina, mancam impreuna si eu am adaugat doar 2 kg), acum are tot 90 kg, ca si tine; nu a avut deceptii, nu a muncit mai mult ca de obicei, insa a vizitat fast-food-urile si s-a antrenat la pizza, cu colegii, ca la ei la serviciu e rusine sa mananci salata cu pui la pachet! Ii plac mult si semintele, de la floarea-soarelui decojite pana la caju si alte arahide- toate sunt calorigene. Are grupa B si ii plac lapte cu cereale, carne de pui, seminte,ciocolata. Daa, si la ciocolata m-a intrecut!
Totusi, Fotinos, el nu are atitudinea ta fata de greutate. Nu ii e rusine sa iasa pe strada, nu se simte ironizat de ceilalti. Nu alearga dar incercam sa mergem pe jos cand avem timp, de la un parc la altul uneori. A hotarat intr-un final sa slabeasca! Pana nu a vrut el, eu nu am putut sa il ajut.
Parerea mea: tu te-ai ingrasat ca urmare a unei depresii, din care nu stiu daca ai iesit complet inca. Ai o parere nu prea buna despre tine si asta nu te ajuta nici in viata, nici sa slabesti. Mai intai aici ar trebui sa umbli, zic eu. Poate e si intretinuta parerea asta proasta despre tine, daca esti ironizat(a). Si nu e numai atat, dar parca te-ai razbuna pe tine, mancand cateodata mult, desi stii ca nu iti face bine.
Departeaza-te de cei care te ironizeaza, du-te sa te spovedesti, sa scapi de mania asupra propriei persoane, si nu te mai complace in situatia ta, ca se poate si altfel!
E bine sa tii o dieta constanta, nu sunt adepta slabirii bruste, ca nu dureaza. O DIETA DE SLABIRE DUREAZA 2 ANI FARA PAUZA!! Taie jumatate de paine normala si pune-o separat, sa o mananci doar pe aceea pentru toata ziua, elimina prajelile si condimentele- care cresc pofta, mananca lapte semidegresat in loc de branza, in cele 16 ore de munca poti manca fructe si legume, MANANCA 5 MESE PE ZI, DES SI PUTIN, daca poti, mananca zdravan dimineata- cel mai mult, si renunta la masa de seara, dupa ora 18. Mergi pe jos,in plimbare macar la sfarsit de saptamana.
Poate ne spui ce mananci acum, sa vedem diferenta.