View Single Post
Vechi 19.02.2008, 08:36:30
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FOTINOS
Pana acum un an nu-mi imaginam ca voi ajunge sa-mi fac probleme vis a vis de greutate,insa uite ca imposibilul s-a produs.Intr-un fel ii judecam gresit pe oamenii cu kg in plus,nu intelegeam de ce nu fac ceva,de ce nu zburda prin parcuri sau de ce nu-si infraneaza poftele nutritionale.Stresul pricinuit de peste 16 ore de munca pe zi si de o deceptie m-au adus in cateva luni de la 60 kg la aproape 90.Orele de munca au scazut,cu ajutorul Lui Dumnezeu,amaraciunea a fost inlaturata,insa ghiozdanelul si gusulita au ramas pline.Cu alte cuvinte iata-ma in postura celor ironizati in urma cu numai un an,eu care trebuia sa stau in casa atunci cand batea mai tare vantul.Dintr-o data nu mai pot sa alerg,pentru ca nu-mi mai fac timp pentru asta,azi mananc legume,maine tin post,dar in alta zi recuperez caloriile si chiar mai adaug.Asa am ajuns sa va cer acum ajutorul,acela de a-mi recomanda si mie un meniu tinand cont ca am grupa A.Va multumesc si mai rogu-va iertati-mi indrazneala.
Draga Fotinos, sotul meu s-a ingrasat 10 kg intr-un an (nu ma simt de vina, mancam impreuna si eu am adaugat doar 2 kg), acum are tot 90 kg, ca si tine; nu a avut deceptii, nu a muncit mai mult ca de obicei, insa a vizitat fast-food-urile si s-a antrenat la pizza, cu colegii, ca la ei la serviciu e rusine sa mananci salata cu pui la pachet! Ii plac mult si semintele, de la floarea-soarelui decojite pana la caju si alte arahide- toate sunt calorigene. Are grupa B si ii plac lapte cu cereale, carne de pui, seminte,ciocolata. Daa, si la ciocolata m-a intrecut!
Totusi, Fotinos, el nu are atitudinea ta fata de greutate. Nu ii e rusine sa iasa pe strada, nu se simte ironizat de ceilalti. Nu alearga dar incercam sa mergem pe jos cand avem timp, de la un parc la altul uneori. A hotarat intr-un final sa slabeasca! Pana nu a vrut el, eu nu am putut sa il ajut.
Parerea mea: tu te-ai ingrasat ca urmare a unei depresii, din care nu stiu daca ai iesit complet inca. Ai o parere nu prea buna despre tine si asta nu te ajuta nici in viata, nici sa slabesti. Mai intai aici ar trebui sa umbli, zic eu. Poate e si intretinuta parerea asta proasta despre tine, daca esti ironizat(a). Si nu e numai atat, dar parca te-ai razbuna pe tine, mancand cateodata mult, desi stii ca nu iti face bine.
Departeaza-te de cei care te ironizeaza, du-te sa te spovedesti, sa scapi de mania asupra propriei persoane, si nu te mai complace in situatia ta, ca se poate si altfel!
E bine sa tii o dieta constanta, nu sunt adepta slabirii bruste, ca nu dureaza. O DIETA DE SLABIRE DUREAZA 2 ANI FARA PAUZA!! Taie jumatate de paine normala si pune-o separat, sa o mananci doar pe aceea pentru toata ziua, elimina prajelile si condimentele- care cresc pofta, mananca lapte semidegresat in loc de branza, in cele 16 ore de munca poti manca fructe si legume, MANANCA 5 MESE PE ZI, DES SI PUTIN, daca poti, mananca zdravan dimineata- cel mai mult, si renunta la masa de seara, dupa ora 18. Mergi pe jos,in plimbare macar la sfarsit de saptamana.
Poate ne spui ce mananci acum, sa vedem diferenta.
Reply With Quote