Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
[b]
Să nu mai folosiți motorul de căutare GOOGLE, nici browserul google chrome, nici emailul gmail de la google, preferabil, să folosiți internetul, cât mai puțin timp din viața voastră sau deloc..
|
Citat:
În prealabil postat de CristianR
Ca să vezi unde s-a ascuns Aghiuță. Bine că l-ai identificat. De-acum știm cum să ne păzim de el.
Dar sunt acum în dilemă cu privire la curcani. Nu știu dacă n-ar trebui să-i evit; pentru că ziceau inițiatorii Google că în America așa face curcanul: google, google, și asta le-a inspirat numele motorului de căutare.
Iar apropo de noua ta adresă de e-mail, ai cercetat bine dacă „mail” nu are ceva malefic? Poate citit de la coadă la cap sau înlocuind literele cu cifre și adunându-le sau scăzându-le, sau...
|
:))
Din cate stiu eu „Google” vine de la termenul googol, un neologism englez inventat in 1938 de un copil de 9 ani, pe nume Milton Sirotta, nepotul matematicianului american Edward Kasner, care i-a cerut acestuia sa inventeze un cuvant pentru numarul urias 10 la puterea 100.
Si copilul ar fi zis googol. 1 googol = 10 la puterea 100, adica numarul asta:
10 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 00000
Fondatorii Google au vrut sa exprime prin asta, cantitatea imensa de informatii care se poate gasi prin google.
Curcanul face gobble-gobble. Dar poate si google-google :))
Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Cât despre mine, am renunțat definitiv la telefonul mobil, facebook sau twiter, nu am avut niciodată, iar noul meu email este: muritor@mail.com (mail, nu gmail)
Hristos în mijlocul nostru.
|
Bine ca nu ti-ai facut pe yahoo, ca nici acolo nu e treaba prea roz.
Cand fondatorii Companiei Yahoo, i-au pus numele, au avut in minte acele personaje primitive, retardate si foarte respingatoare din cartea lui Jonathan Swift's, Calatoriile lui Gulliver. Niste retardati depravati, de mai mare groaza!
O adresa de mail pe yahoo s-ar putea traduce cam asa:
NumeUtilizator@cretin/idiot/birdbrain/retardat.com
Cu toate astea, luat ca acronim, YAHOO inseamna si „Yet Another Hierarchical Officious Oracle” si "You Always Have Other Options". Si cand zice other options, te trimite la francmasonii de la gmail :)). Sau la alte entitati malefice undercover de pe net. Fir-ar sa fie!