View Single Post
Vechi 26.02.2016, 14:54:04
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Am inteles, ahil..:) asa cum am spus, nu vreau razboi...Stii ca-ti place sa castigi fiecare batalie si sa ai tot timpul ultimul cuvant de spus...ai multe frustrari si simti tot timpul sa fii daca nu in defensiva,atunci in ofensiva...N-am sa te intreb de ce..tu stii cel mai bine ce si cum cu viata ta..Parerea mea este ca te simti prea adesea atacat, cand de fapt si de drept tu esti singurul care isi face rau...Cred ca la capitolul asta, ma intelegi perfect...
Diferendul nostru are la baza o banalitate, o chestie atat de lipsita de importanta incat prefer sa renunt eu, decat sa-l perpetuam la nesfarsit.Daca chestia asta iti aduce un zambet pe fata, sau iti face ziua un pic altfel(in mai bine , beinteles),zau ca se merita...
Asa cum ti-am mai zis odata"Frumusetea sta in ochiul privitorului" iar eu prefer sa vad ce-i mai bun din tine.
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote