View Single Post
Vechi 27.02.2016, 20:47:19
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Imagine creata de unii dintre voi, sub atentele indicatii date de locotenentii lui Remus Cernea.
Si in aceea ocazie, la fel ca si in cazul Bodnariu, s-a vazut mentalitatea alienata a noilor filozofi fara de niciun Dumnezeu:
"Biserica tre' sa fie tapul ispasitor pentru moartea unor tineri care ascultau... muzica rock intr-un club in care se desfasurasera spectacole... sataniste!"
Eu nu am nici o treaba cu Remus Cernea, care printre altele sustine cauza homosexualilor, eu m-am scarbit de biserica, mai bine zis de preoti, nu de credinciosi, dupa experienta din biserica, si nu din auzite ca el..
Biserica nu a fost tapul ispasitor pentru moartea celor tineri, poate pentru unii care nu o suporta si abia asteapta sa dea in ea, era clar cine a fost vinovat pentru cazul Colectiv, primarul, pompierii si patronii etc etc. In nici un caz biserica.
Patriarhul, in schimb, nu cred ca facea rau daca mergea la locul cu pricina, daca nu pentru menirea sa macar pentru imagine nu strica, asa a dat apa la moara si mai mult necredinciosilor.
Reply With Quote