Nu am zis ca dragostea hippiotilor era buna, m-am referit la faptul ca crede in dragoste, fata de alte persoane care sunt doar niste blocuri gri fara nici un pic de suflet.
Oricum, nu vreau sa fie iubita mea... ca deja are 2 prieteni :dontgetit:
Chiar daca stiu ca tin la ea (i-am zis ca nu sunt indragostit de ea), nu s-a ferit de mine cum au facut restul (in afara de colega a mai e doar o persoana care nu a facut asa), ceea ce vrea sa-mi induca sentimentul ca ea e o persoana cu un suflet bun, o persoana mai altfel, in concluzie ar merita ajutata.
Ieri i-am zis ca vreau sa o ajut sa ajunga o persoana mai buna, si ea m-a intrbat daca vreau sa ma ajut, si daca vrea sa ma ajute, eu i-am spus ca mai demult mi-ai zis ca vrea sa ma ajute, iar ea mi-a dat de inteles ca o sa ma ajute si ea. In trecut a facut un sacrificu pt. mine, iar am cam tras eu de o chestie si cred, pentru ca ea sa ma vada fericit e dispus sa-mi faca pe plac in chestia aia (nu e vorba de cine stie ce, e un lucru care imi bucura mie sufletul - nu e mersul la biserica)
Si cum sa-i spun ca eu merg duminica de duminica la biserica, cand eu nu am mai dat de vreo luna pe acolo (sau poate doar putin intr-o duminica si 1 ora in nu mai stiu ce zi).
???
|