View Single Post
Vechi 29.02.2016, 13:54:12
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Cautati statisticile europene.
Ca de obicei, ala care vorbeste aiurea arunca cu afirmatii si pe urma pune pe ala care i le contesta sa i le argumenteze.

Nu sesizezi ridicolul?

Citat:
Se aplica, din moment ce copiii sunt luati atunci cand sunt agresati, spre deosebire de Romania unde vedem copii abuzati, pe strada cu parintii la cersit si nimeni nu se sesizeaza.
Pe langa faptul ca nu poti da o definitie coerenta agresiunii, problema nu este ca sunt luati cand sunt agresati, ci faptul ca sunt luati si cand nu sunt agresati.

Citat:
Presa ce mai scoate cazurile la iveala, ca daca ar fi dupa biserica si dupa credinciosi ca d-voastra ar trebuie sa o capete bine, ca doar educatia se face dupa caz cu bata, cureaua sau in cel mai bun caz palma.
Dada, Sfanta Presa care te invata si pe matale ca preotii ai burta mare si masini scumpe si daca vrem spitale, sa ridice Biserica sau cetatenii din donatii nu Statul care umfla 60% din veniturile cetatenilor.

Sfanta Presa care in urma accidentului de la #colectiv a scos Biserica mai vinovata decat clasa politica care a permis sa se intample asta.

Mai nou, aparatoarea copiilor agresati si agresoarea celor care nu agreeaza ideea ca Statul sa rapeasca discretionar copiii in numele "binelui".

Citat:
D-voastra vorbiti cu rautate, intr-un mod rauvoitor numai de dragul de a va contrazice, scoateti cuvintele din context fara a citi cu atentie ce scrie cineva.
Serios? Eu nu arunc cu cifre pe masa si cand ceilalti le contesta le dau sarcina sa mi le caute aiurea pe Internet.

Citat:
De la un crestin nu ma astept sa se adreseze cu mai femeie, ca pe maidan si daca spuneti de cineva ca nu are uzul ratiunii e destul de grav. Si in primul ce este cu tutuiala din moment ce nu ne cunoastem?
Nu esti femeie? Asa aveam impresia.
Nici o problema, schimbam adresarea.

Citat:
Daca am fi fata in fata credeti ca tot asa nepoliticos ati vorbi?
Respectul se castiga dar se si pierde.
Tu esti pe panta evident pierzatoare.

Last edited by AlinB; 29.02.2016 at 13:58:30.
Reply With Quote