Citat:
Īn prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Ioane nu iti era adresata. Daca te_ai simtit tu asa ma simt si eu demagog. Nu_i problema, mergem inainte , s_ar putea chiar sa ne spunem lucruri adevarate unii altora, sincere,chiar ce gandim. Este un inceput bun ! Ps. Multumesc celor care au raspuns, promit sa raspund cat de repede pot.
|
Atunci era adresata mie. Nu sint demagog, doar un ciudatel cu respect inexistent pentru state/conducatori/organizatii, frica viscerala de consecintele nerespectarii legilor (desi le urasc si pe alea), refugiu constant din fata realitatii dure in fantezia livresca si a celei de-a saptea arte, si multe idei bune, cam toate nepuse in practica. Insa, in nici un caz nu ma consider demagog. Repet: trebuie sa aplicam acel verset, acela cu "si acestea..si celelalte". Cred ca postarea Penticostalului exprima foarte bine tot ce este de exprimat.
Banuiala urita de care vorbisem intr-o postare anterioara se referea la exact ce scrisese, dar mai indirect, Penticostalul: posibilitatea ca acest caz sa fi fost un "setup", pentru o lovitura mediatica (initial, si apoi si legalista) uriasa la adresa crestinilor si crestinismului, regardless of denomination. Pe "ei" ii cred si stiu in stare de orice. Doar "lor" le-a dat stapinul acestei lumi/societati "gloria imparatiilor pamintului", nu?