View Single Post
Vechi 01.03.2016, 18:49:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Vor dormi foarte linistiti si daca familia Bodnariu va pierde. La fel cum au dormit si dupa ce Nan au pierdut si nu s-a scos pe aici o vorbulita. Adica frate aceia sunt deja executati si nici o tresarire, nici o revolta, nimic? Doar tacere? Nu v-a interesat pana la cap cazul, era plictisitor, prea in umbra? Nici o postare, macar una?
Pai tirada asta ar trebui sa o lansezi catre cei doi fani ai ideii si colegi de echipa, dna Manipulare #Colectiva si dl. avocat care exact ideea asta au sustinut-o: sa dormim linistiti pana ii executa, pe urma mai vedem ce facem.
Adica ce am facut si pana acum: sustinem direct sau indirect, tortionarii.

Citat:
Domnul AlinB la dvs ma refer. La modul cel mai direct. De Camelia Jalaskoski ati auzit? Va preocupa? Facem un protest si pt ea? Hai ca acolo, desi nu in Norvegia, e mama abuzurilor.
Posibilitate de actiune care o am in directia asta, este destul de limitata.
Nu am fost la curent cu organizarea protestului public in orasul in care locuiesc, ca as fi participat. Daca aflu din timp, categoric voi fi acolo.

Pot face totusi cel putin un lucru, zic eu destul de semnificativ, si care vad ca destui nu-l pot face: sa nu fiu Gica Contra pe tot felul de pretexte stupide si aparent bine intentionate], la ceea ce fac efectiv altii.

Eu nu pot insa sa ma minunez cum desi invocati atatea cazuri, ele va lasa pasiv si preferati sa vorbiti despre manipulare (din partea victimelor, desigur) sau sa fixati tot felul de prioritati, binenteles cea care face subiectul acestui topic fiind plasata undeva la coada listei iar ca data probabila intr-un viitor total incert.

iar pe fundalul asta, lansati atacuri directe impotriva celor care dezaproba o astfel de situatie si incearca sa puna lucrurile cap la cap pentru a intelege ceea ce se intampla de fapt.

Last edited by AlinB; 01.03.2016 at 19:03:14.
Reply With Quote