Citat:
În prealabil postat de omulet
Citat:
În prealabil postat de olivian
in calitate de crestin obisnuit, iti adresez urmatoarea intrebare: CUM DAICA, 'UN PATRIARH VANDUT LA MASONI'?
|
Eu sper ca ati sesizat ironia din primul meu mesaj!
Acum serios. Stim foarte putin.
1. Nu il cunoastem personal pe Patriarhul Daniel.
2. Nu ii stim gandurile, caci nu ni s-a spovedit noua.
3. NU CUNOASTEM PLANURILE LUI DUMNEZEU si motivele pentru care El a ingaduit ca PF Daniel sa fie ales Patriarh.
Atunci, de unde atata curaj sa vorbim despre cum vinde el ortodoxia? Cum avem indraznela sa banuim atatea lucruri despre el?
Daca asztazi ar veni Hristos, Care STIE TOATE si ne-ar intreba exact aceste doua lucruri, ce i-am raspunde?
|
Fate oare nu stii gandul duce la fapte Si gandul este esenta care duce spre fapte Fra sa gandesti nu poti face o fapta ..numai dac esti nebun..poti face o fapta fara sa gandesti...
Deci in conceptia ta Patriarhul Daniel este mai plin de har..decat Sfintii cei din veaca care au trait in rugaciune si post si care au facut minuni si sa- nevoit prin pustie....Iar patriarhul care se plimba in masini de luz il crezi mai luminat decat pe sfintii cei care au afusit orice ce amestc al credintei ortodoxe cu altele, sfintii care i-au afurisit pe catolici...si cele 7 sinoade ecumneice?
Patriarhul este un om ..In schimb Sinodul nu a zis nici ca este, nici ca nu este erezie ...Deci de unde stii mata ca are aprobarea Sinodului?