View Single Post
Vechi 02.03.2016, 01:53:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Concluzia mea este sa nu (mai) fim ipocriti. Sa spunem cinstit: ,,Pana acum m-a interesat foarte putin/deloc de cazuri similare sau de nefericitii de pe la noi. Acu m-a interesat pt ca am mers pe valul de publicitate facuta cazului. Pe viitor s-ar putea sa ma intereseze mai mult. Sau poate nu".

Sunt si oameni pe care, in trecut, sa-i fi interesat cazuri similare sau care macar au incercat ceva pt nefericitii de pe la noi.Postarile mele nu le sunt adresate. In schimb le transmit respectul meu. Am o problema cu bocitoarele virtuale de ocazie. Postarile mele lor le sunt adresate in principal. Le transmit exact ce simt ei in realitate pt cei pe care, ipocrit, ii plang. Adica nu le transmit nimic.
Concluzia mea este ca nu ai argumente solide la obiect si incerci deturnarea discutiei cu pseudo-argumente de tip "ad hominem".

Gradul meu de compasiune nu are relevanta pentru discutia de fata.

Asa cum nici al tau nu are.

Desi unele postari "sufletiste" a creat impresia unor utilizatori ca e vorba de o persoana sensibila si plina de compasiune, se prea poate foarte bine sa fie scrise de o persoana cinica, versata in manipulare pentru a distrage atentia de la subiect.

In ceea ce priveste persoana cinica sau dimpotriva, cu adevarat plina de compasiune - nu pot sa ma pronunt si ar fi chiar irelevant.

Dar manipularea ramane, este evidenta si se repeta obsesiv.