Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
AlinB nu am de ce sa ma abtin. Cu tine trebuie dialogat exact pe sistemul tau, la nivelul tau. Sistem pe care l-ai aplicat de mai multe ori, pe acest forum, fara nici o jena. Lucru sesizat si de alti useri si care ti-a fost spus. Public.Adica un mod al tau grosolan, fara jena, cu acuze cum ai vrut tu si umilirea publica a altor useri. Antoniap este un exemplu elocvent.
|
Si cine spunea cui "mic cipofob".
Bine ai intrat in clubul celor mental sanatosi dar cu convingerea para-relgioasa si nezdruncinata ca exista o conspiratie a dentistilor care implanteaza in secret cipuri spion in maseluta.
Citat:
Vina noastra a fost ca am tacut.
|
"A noastra"? Ai personalitati multiple? Ca esti cam singurul individ de pe aici profund deranjat de "afronturile" aduse "luptei anticip-de-maseluta".
Citat:
Dar lucrurile s-au schimbat. Acuzele tale la adresa unor oameni, cum vrei tu, aruncarea de noroi cand si cum vrei tu, trebuie sa fie tratate in acelasi mod.
|
Sigur, inca o ocazia sa ne arati nobilul tau caracter.
O faceai mai bine cand erai rezervat in vorbe, serios.
Chiar cu regrete, cand iti propusesei sa te retragi de aici.
Dar acum am senzatia ca nici nu mai este acelasi om de ani in urma, care scrie de pe contul asta.
Citat:
AlinB repet intrebarea: cum te suporti?
|
Nu te superi daca iti voi ignora remarcile incosistente, atacurile la persoana, judecatile de non-valoare si remarcile pe langa subiect, nu? :)
Prefer sa fiu eu ala care cedeaza primul la capitolul asta :)
Promit in schimb ca ceea ce are cat de cat legatura cu subiectul, chiar si fara logica si mirosind a manipulare, va primi un raspuns.