Citat:
În prealabil postat de CristianR
Foarte interesant tâlc. Nu m-am gândit la asta, însă legătura cu versetul îmi pare acum evidentă.
|
Nu-l lua in seama, vrea sa te ispiteasca. Cu alte cuvinte zice, in mod eronat, ca femeia era slaba si ca trebuia ca Adam sa aiba grija de ea. In realitate Adam era slab si, ca orice pescar, era patimas in fascinatia lui fata de rotocoalele apei... Practica autohipnoza, desena femei voluptoase cu inchipuirile amagitoare ale apei interioare, studia fizica plasmei in pleumbarile ei prin indicii inegali de refractie ai lacului.... Nu poti avea incredere in pescari si atunci singura problema a fost ca Eva, care avea mai multa intelepciune, ar fi trebuit sa ii ascunda lanseta si in loc de rama sa ii dea mamaliga facuta de cu seara, dragastuos, in ceainicul de unde altminteri si savurau impreuna cafeaua si ceaiurile antireumatismale. Ah, si sa nu uit, a mai omis ceva: nu i-a desenat inimioare pe sacul de pescuit, care sa ii aduca aminte de iubirea lor...
Deci Eva a fost de vina!
Ca nu si-a invatat barbatul sa se priceapa la femei!
P.S. In timp ce voi teoretizati (terorizati?) aici pe seama femeii, eu urmaresc in direct pe doua dintre ele cum se paruiesc de numa-numa... E meciul dintre frumoasa Maria (campioana mondiala en titre) si teribila Hou:
http://www.chessbomb.com/arena/2016-...riya-Hou_Yifan