Citat:
În prealabil postat de mirceap11
E clar ca nu am cu cine sa ma inteleg. Sa spui ca e corect ca Biserica sa instige la violegna?? Sunteti si voi la fel de plini de ura! Daca vi se pare normal ca Biserica sa instige la violenta, inseamna ca si voi ati luat-o razna! Daca stau bine si ma gandesc, Biserica e doar o institutie publica, ca oricare alta, care e condusa de oameni plini de ura si cu diavolol pe umar, razand! Probabil de aici si coruptia si fuga dupa bani a BOR. Cand ma gandesc ca am vrut sa fac teologia...pai nu e loc acolo pentru un pacifist! Citand ce a scris "Traditie" si anume "Mie nu mi se pare incredibil ci corect. ", mi-am amintit de perioada in care Greco-catolicii isi doreau biserica, la care mergeam eu, inapoi. Imi amintesc cata ura era in ochii parintelui nostru si ce vorbe urate spunea iar la fel erau si ceilalti oameni ai Bisericii! De atunci am inceput sa ma scarbesc de Biserica! Acum s-a terminat definitiv pt. mine! Nu am ce cauta intre oameni care mimeaza credinta si iubirea pentru Dumnezeu iar cand acestea trebuie puse cu adevarat in aplicare, din gura lor ies numai rautati! Totul e numai fatada in BOR, mesajul lui Dumnezeu s-a pierdut pe drum. Si nu este numai in BOR asa...la altii cred ca e si mai rau...vezi Biserica Ortodoxa Serba!
|
Razboiul nu e violenta daca e pentru o cauza dreapta. Vroiai ca Sf. Stefan cel Mare si ceilalti voievozi si ostenii lor sa lase pe turci sa ia tara ba chiar sa-i ajute din mila crestina?
Tu te iei dupa aparente, vrei ceva care duhneste a pietate aparenta, gen maica Tereza. ce mai stai,du-te la catolici.