View Single Post
Vechi 19.02.2008, 19:37:20
omulet omulet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.02.2007
Locație: Belfast, UK
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Esti sigur 100% ca P Teofil a afirmat asa ceva?Ai auzit personal sau de la unii de la altii. Tind sa nu cred aceasta idee...???
Intrebare : "Va rugam se ne vorbiti despre vamile vazduhului.

Raspuns P.Teofil Paraian : Draga, despre vamile vazduhului cititi, ca este o carte de doua volume cu vamile vazduhului. Nu pot eu sa va spun ceva deosebit. În orice caz, în traditia crestina ortodoxa autentica si sigura, nu exista nimic în legatura cu vamile vazduhului. Slujbele noastre de înmormântare sunt cereri catre Dumnezeu pentru iertarea pacatelor,pentru odihna celor raposati, dar nu se pomeneste nimic în slujba înmormântarii, în slujbele de pomenire a mortilor, absolut nimic despre vamile vazduhului. Asa ca poate fi o chestiune cu semnul întrebarii si în cazul acesta fiecare se raporteaza cum crede el.
Important este sa traim în asa fel sa nu ne opreasca pe la nici o vama daca or fi niste vami pe undeva. Eu cred asa, ca daca un suflet este lipit de Dumnezeu si merge cu Dumnezeu, se departeaza toti dracii de el, nu numai asa ca sa poata trece el, dar cred ca mai pot trece si altii pe lânga el."
Reply With Quote