View Single Post
Vechi 08.03.2016, 21:29:59
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Lasa-i in pace. Sunt rautaciosi. Si este si asta un pacat. Ii vede Dumnezeu.Nu stiu de ce ma tot trimite lumea la catehism. Stam noi si despicam firul in 16 ce-o fi vrut Dumnezeu sa faca si luam fiecare cuvant la discutat.Delia - nu stiu ce idee a mea nu s-a auzit in ortodoxie. Tot timpul imi spuneti asta. Nu mai intru in detalii. Am explicat mai sus. Dar voi sunteti in alte sfere.
Sophia esti exceptionala, in felul tau. Nu ne lua in serios,ai un umor involuntar rar intalnit. Am selectat mai sus, rautacios bineinteles, franturi din cele spuse de tine. Este imposibil sa aiba cineva ceva cu tine, tu pui mai multe intrebari decat toti ucenicii Mantuitorului la un loc :) Pe verificate, cu textul biblic in fata. Daca te consoleaza cu ceva de foarte multe ori nici ei nu prea intelegeau despre ce era vorba dar asta nu i-am impiedicat sa fie crestini adevarati :) Cat despre rautaciosi, meschini, inimi lipsite de intelegere...vai de noi la judecata. Poate dar se avem parte de urarea ,,Dumnezeu cu mila!" :)
Reply With Quote