View Single Post
Vechi 09.03.2016, 10:27:49
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Sunteti unul dintre norocosi,D-le Stefan....:) Si noi ne dorim sa ne mutam la casa, avem deja un mic teren la 15 min distanta de oras, unde incetul cu incetul, am inceput sa construim o casuta...Din pacate pentru definitivarea ei, trebuie sa vindem micul apartament din oras, unde cu greu mai incapem toti...:)
Din pacate piata imobiliara cam scartaie...deja m-am saturat de agentii imobiliare si "potentiali clienti" care vin, se uita si pleaca....pana acum, inca nimic !
Doar Dumnezeu, cand va hotari el...Ma uitam zilele trecute prin Kaufland ca au aparut o gramada de seminte la pliculet..si de legume, si de flori...Tare-mi doresc sa inchei capitolul oras si sa ne mutam la casuta noastra...!
Daca dvs deja locuiti la casa, am sa-mi permit sa va mai intreb de una, de alta...daca reusim sa ne mutam, bineinteles...Cu gradinaritul in special!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote