Multumiri pt informatii, Dl Ovidiu! F bune si interesante linkurile pe care mi le-ati dat, cat si sugestiile dvs..Se vede ca aveti experienta in acest domeniu...Din pacate teren mult nu am, ca mi-ar place sa ma extind si sa am gradina diversa, daca se poate si livada..ma bate gandul si de stupi, desi nu am experienta in apicultura...
Langa casuta as mai avea loc de cateva straturi, nu mai mult, unde as vrea niste zarzavat, morcovi, ceapa si eventual rosii...Sa vedem, ca si copiii ar avea nevoie de un pic de spatiu liber unde sa alerge, sa se mai joace cu mingea, etc...Si ar fi pacat s-o faca peste munca mea...:)
Daca nu si nu, o sa iau in calcul posibilitatea ori sa cumpar o parceluta mica de la cineva, ori sa iau in arenda, sa-i platesc chirie sau asa ceva, stiu ca se practica...si eu sa pot sa-mi cultiv acolo 2-3 cartofiori si niste rosii sa pot sa-mi fac suc vara..:)
Entuziasm si idei sunt, acuma totul depinde de Dumnezeu...:) Una din povestile mele preferate cand eram copil era "Aer, Apa si Soare"....chiar asa se numea, nu mai tin minte cine a scris-o..Era vorba despre o fetita de imparat, bolnavicioasa si slaba care cat era ziulica de lunga, statea in palat, inconjurata de bogatii...Unul dintre doctorii care au consultat-o i-a recomandat"aer, apa si soare" ca sa se insanatoseasca...
Asa ca imparatul a dus-o la un sejur la mare...unde copilul statea mult in aer curat, se balacea in apa si beneficia din plin de razele soarelui..Concluzia o trageti si singuri...fetita s-a vindecat..:)
Capatase iarasi pofta de viata si de mancare, nu mai era apatica si bolnavicioasa...zburda si deborda de energie...
Eu din pacate nu-mi permit sa-mi construiesc o casuta pe malul marii...dar aer, apa si soare se gaseste pretutindeni:) Chiar daca e un parauas care traverseaza satul si e apa dulce, tot apa se cheama..:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
|