View Single Post
Vechi 09.03.2016, 23:12:38
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Fericita situatie. Dincolo de darurile minunate ale Parintelui si de rodul lucrarii lui Dumnezeu prin ele, mie povestea asta imi aminteste de o alta.
O cunostinta foarte apropiata, o tanara cu o viata zbuciumata a trecut anii trecuti prin mai multe experiente limita. Numai Mila Domnului a facut ca tanara sa nu piara, in cateva randuri... Cunoscind-o foarte bine si vazind ce se petrece cu ea am insistat sa o vada un psiholog, desi gandul meu era mai degraba la un psihiatru. In cele din urma a avut parte si de o internare si de tratament de durata si de o cura psihanalitica (fata facea tot posibilul sa isi depaseasca limitele si boala), insa viata ei nu se imbunatatea.
Printre altele, aflase de la medici ca e complet sterila si ca nu are cum sa faca vreodata copii. Veste care a nefericit-o inca mai mult... Ajunsese intr-un hal!... Ma minunam de puterea ei de viata, de rezistenta organismului. A incercat si sa se "cuminteasca", a inceput sa frecventeze bisericile, si-a gasit duhovnic, facea ascultare. Se mai linistise. Dar nu ramanea insarcinata. Si anii treceau...
Intr-o zi m-a sunat sa imi spuna ca nu mai poate. Daca am vreo solutie sa i-o dau acum, ca maine va fi poate prea tarziu. I-am dat un numar de telefon. O femeie medic psihiatru si psihoterapeut a acceptat sa o vada.
Dupa cateva luni, tanara ma suna ca sa imi spuna ca se simte mai bine, ca a inteles multe lucruri nebanuite, ca se casatoreste si ca ... este gravida!
Luna viitoare fetita ei va implini, cu Mila Domnului, un an.

Da, "problemele psihologice" pot aduce infertilitate. Rezolvarea lor, insa, poate aduce chiar si prunci pe lume.
Reply With Quote