Saurian,n-am spus ca n-ai schimbat nimic in viata,ci tocmai ca este posibil sa fi facut acest lucru,asa cum face toata lumea,de ce n-ar avea voie si unii calugarii sa schimbe ceva,daca asa simt ei.Deci,ai inteles gresit acesasta parte.Nu mi se pare corect sa fie judecati calugarii care aleg sa se reintegreze in societate,i-s spune tu,daca nu pot,si nu pot sa mai stea acolo,care este solutia,sa ramana acolo si sa faca pacate?,pentru ca probabil nu mai vor sa participe la o viata atat de restrictionata,probabil mentalul li se schimba,asa cum o fac mirenii fara nici o retinere de-atatea ori.Se spune ca in ziua de astazi sa nu te miri cand pleaca un calugar,sa te miri de cei care inca stau acolo.Sunt perfect de-acord cu "hotului de hot ai frica",dar nu-si avea sensul pentru ca ti se putea freumos aplica si tie...la felul cum judeci,asa ca nu era cazul.Un lucru este cert,nu stii prea multe despre calugari si calugarie,asa ca mai bine lasa-i sa faca ce cred ei mai bine,tu nu poti decat sa te rogi pentru ei,daca-ti pasa,nici decum sa-i asezi pe stigmatul;"sa stea neaparat acolo,daca asta au ales!".
|