Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 10.03.2016, 16:30:52
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit @Florin-Ionut

''Nu-s semisfere, nici discuri, pentru că văzute din orice unghi arată rotunde. Adică-s sfere.''

Aș putea citi corect propoziția ta așa ca Yoda din războiul stelelor:

''pentru că văzute din orice unghi arată rotunde. Adică-s sfere. Nu-s semisfere, nici discuri,''.......... îmi pare că de aia respingi și te poticnești și negi prezentările lui vsovivivi refuzînd să crezi.

...lucru care mă face să cred că tu nu ai fost la Luvru și nu ai văzut Geoconda care din orice unghi ai privi-o pare că se uită numai la tine...

Dar e drept doar din ce ai afirmat doar atît: ''Din orice unghi le-ai privi arată rotunde.''

Concluzia ta referitoare la Luminătorii Cerului însă este un pic greșită dacă privești prea materialist teoria ta geocentristă cu pămîntul sferic în mijloc, nemaifăcînd trimitere și referire la Iisus ca în teoria sfințlor părinți cînd ei și cu noi credem în această teorie a ta și nu e vorba de pămîntul numit ''Tera'' văzut ca un glob.

Creația așa cum scrie la Facerea și la Noe... este așa cum îți mărturisesc și eu, teorie și practică bună mărturisită și scrisă în scripturi, unde un rol foarte important îl are Porumbelul.

Practic Soarele acum, deasupra e semisferă de piatră de foc, netransparentă, din care conic, ajunge la suprafață Lumina Bună și Frumoasă, Lumină care curge ca apa ieșind ca printr-un geam, baza conului de Lumină fiind ca un disc și e cît baza semisferei de piatră tare, de foc, de deasupra. Iar Luna e semisferă de apă înghețată și din ea iese și curge tot așa înspre sus, conic Noaptea Bună și Frumoasă cu care se umple cerul de deasupra soarelui.