View Single Post
Vechi 19.02.2008, 21:25:16
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Nea Mirene,cand vei sta si tu in inchisoare si vei patimi pentru credinta vei avea voie sa vorbesti despre altii si cat de buni sau rai duhovnici sunt ei,dar pana atunci taci din gura ca vorbesti ca intotdeauna numai prostii.Nici ceilalti mari duhovnici nu i-au criticat pe cei care ii spui tu,daramite cine esti tu sa ii judeci?Am mai spus ca tu nu esti decat un aplaudac fara minte al ierarhilor din B.O.R.Si ti-am zis sa nu mai judeci in necunostinta de cauza,fara sa asculti ambele parti!
rietene, Bastovoi
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice. Anitulesei a stat in inchisoare? Nu cred... Astia sunt, pentru tine, marii duhovnici? Atunci pr. Cleopa ce este?
Cat despre pr. Calciu...am scris la alt topic ce cred. Oricum, sunt opinii personale, argumentate...

P.S. - Imi place formula ta de adresare "Nea Mirene", dar sa stii ca nu este nevoie de atat condescendenta incat sa imi spui, prescurtat, "nene"
Bastovoi
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice
Avem exemple destule in biblie care au ajuns sfinti si au fost pacatosi:SF.MARIA MAGDALENA,SF. MARIA EGIPTEANCA....ETC.Caci cei din urma vor fi cei dintii
Asa ca de unde stii tu ce va fi cu unii de iti permiti sa anticipezi ,ca doar nu esti Dumnezeu!