View Single Post
Vechi 10.03.2016, 18:52:21
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul

Acum detest nesiguranta economica a "oamenilor de rind" (nu suport sintagma asta, pe care anume televiziuni private o tot impun in limbaj), aroganta, minciuna si hotia politicienilor si oamenilor de afaceri (sincer, din punctul meu de vedere, "om de afaceri" este aproape sinonim, in context rominesc si euroamerican cu "descuraret fara Dumnezeu", aservirea tarii catre structuri de putere transnationale, distrugerea naturii, mai ales prin defrisari si braconaj, si multe altele.

Deasemenea, rominii, din care avem canonul dat la nastere sa facem parte, sa zic asa, au defectele, indiferent de sistem, sa fure, sa minta si sa se saboteze reciproc. Si asta trebuie pus in balanta, indiferent sub ce steag ne aglutinam. :))))) Caci, din pacate, omul este fortat (destinat?) sa urmeze o cauza, o adunatura, pardon, organizatie, cit este o fiinta sociala.

Imi este scirba de tot ce se intimpla in tara de 50 de ani incoace. Intre masele care dau buzna in tramvai sa apuce loc, chipurile de oboseala, efectiv trecind peste/prin cei ce coboara, sau se inghesuie ca vitele deopotriva la promotii de chestii de proasta calitate in mall-uri, la pupat moaste si facut avorturi (ar fi interesant de vazut si demonstrat daca nu cumva sint in multe cazuri aceleasi persoane), pe de o parte, si politicienii cruzi, cinici, mincinosi, si care se rotesc la putere parca conform unui ritual de-al lor imputit din loja, ti-e scirba sa stii ca nu ai pe cine si ce alege.
.
Nici nu e de mirare ca sunt numiti oameni de rand si sunt dispretuiti cetatenii acestei tari, cu aroganta, la cata avere au strans oamenii de afaceri, pardon hotii, impreuna si cu presa care ii sustine, sunt deja cocotati intr-un turn si ii desparte un hau enorm de oamenii obisnuiti, distanta aceasta nu va putea fi redusa niciodata.

Hotia la romani este, pe de alta parte, ca un cancer cu metastaze, nu vad cum ar putea fi stopat.

Lipsa de respect si de civilizatie a romanilor se poate observa asa cum spuneti, in lucruri aparent mici, ca de exemplu urcatul in tramvai fara a permite celui dinauntru de a cobora in prealabil sau in (zic eu) mizeria de pe strazi, reactia salbatica din trafic, insotita de nerespectarea regulilor, lipsa de respect cand se sta la o coada si unii se baga in fata, imbulzeala de la moaste (si eu cred ca avorturile mai mult ca sigur sunt facute si de cei care merg la moaste sau la Prislop).

Lipsa de speranta data de rotirea cadrelor de partid este inca un lucru cu care sunt de acord.
Reply With Quote