View Single Post
Vechi 11.03.2016, 11:22:15
Intrarea Vagonului
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Incerc cat pot sa nu aduc in discutie persoane si lucruri personale, ci idei, teorii. Eu nu m-am referit la d-voastra si nu trebuie sa va simtiti jignit, discut la nivelul de idei, nu la nivel de persoana.

Nu este moral sa se produca crime, nu este normal si nu sustin acest lucru, dar stiind si eu si d-voastra ca istoria se repeta intotdeauna si nimeni nu invata nimic din ea, crima se va comite atat la nivel de individ cat si la nivel de stat, mai devreme sau mai tarziu.

Moralitatea nu exista nici in societate, nici la nivel de individ, decat in teorie si foarte rar sau spre deloc in realitate, din ce vad si am trait eu pana la ora actuala.

Tot ce conteaza pentru acest popor, ca si pentru altii de altfel, este matzul, traiul, locul de munca, avansarea in cariera, marirea si banii. Asa a fost pentru cei din perioada interbelica, asa si pentru comunisti.

Toate celelalte, religia, moralitatea, democratia sunt concepte care nu se aplica niciodata, nici macar de catre crestini, iar de conducere cu atat mai putin, sunt folosite pe post de pretexte pentru a incepe razboaie si actiuni diverse.

Tocmai de asta ziceam ca nu exista moralitate, nimanui nu ii pasa de pensionari, de tineri, de situatia taranilor si muncitorilor, nu le pasa nici conducerii, nici oamenilor din jurul lor, toti sunt pentru ei, si scapa cine poate de aici( unii pleaca in strainatate) iar Romania este o colonie populata de niste indivizi fara nici un pic de unire intre ei, mai rau ca triburile, un fel de eu pentru mine, nici macar pentru familie, unii si pe rude le urasc, de proasta calitate cum ziceti, dar de o ipocrizie covarsitoare, astia sunt romanii.
Pai eu NU sint ipocrit: ce-i in gusa e si-n capusa. Intrebati pe veteranii forumului, care ma cunosc bine. Ura mea e autentica, iubirea la fel, cunoasterea, cita e, autentica, ignoranta, cita este, deasemenea, doar evlavia la mine e moarta, ingropata si descompusa, si DEFINITIV. :)))))))))))
Asta ca sa ne mai si destindem.
Reply With Quote