Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 11.03.2016, 12:13:32
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Geografie imaginar crestina. De ortodoxa nu mai comentez..

Serios, face un zapauc o prezentare pe youtube si vrei ca lumea sa-l creada in conditiile in care doar el intelege ce zice acolo?

Nu comentez calitatea lui de prezentator, dar și eu și alții credem cam așa fiindcă lucrurile sunt corecte din punct de vedere scripturistic.

Nu e greu de înțeles ci e foarte greu să-ți vină să crezi că atâta lume intelectuală și competentă s-a înșelat și că eu însumi m-am înșelat atâția zeci de ani. Cînd știi că toți fac la școală teoriile științifice ale lumii atunci împreună cu grosul ''deștepților'' nu poți să mai dai doi bani pe filmulețele unui ''fraier''.

Scrie în scripturi că există tărie? scrie. Scrie că apele de sub cer curg și se adună formând mările? scrie... ei bine scrie că ețistă apele de deasupra cerului? scrie. deci e nevoie ca să curgă și în sus de undeva așa cum curg spre pămînt de la granița de imponderabilitate pe care toți cosmonauții și locuitorii stațiilor ''orbitale-fals'' o cunosc! Deci mi se parte că în mare e conform scripturii.

Voi nu puteți trece de ideea că soarele și luna nu sunt sferice și că ''pămîntul'' numit Tera nu e sferic.

Dar de ce nu ați căutat să urmăriți și videoclipul 2 în care se văd și apele de sus și apele de jos.

Cum am terminat o facultate tehnică și cum am făcut multă matematică și fizică... am reușit să înțeleg aproape tot ce zice.

Tipu-i un pic sau mai mult zăpăuc întradevăr dar asta am constatat nu din videoclipurile respective ci am văzut că are și alte videoclipuri pe care nu le-am putut urmării.

E un chelboss, cu ceva șapcă de iarnă pe cap și spune niște chestii de te doare mintea.

Hai să nu mai vorbim de el că poate îi facem rău dacă nu-i dăm pace, știi tu, ironiile se simt și la distanță, dacă intră pe aici iară sub un nou nick vsovivivivi?.. și ne bate în clanță de nu ne vedem? Așa că... știi tu: morții cu morții și viii cu viii și de morți numai de bine.