View Single Post
Vechi 20.02.2008, 01:16:11
irinafm irinafm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oni91
Citand Darius
Citat:
Cum crezi ca ma simt eu cand sora mea, Dumnezeu sa o lumineze, imi spune ca merge la Sf. Liturghie, dar este o practicanta de grd. 2 la Reiki, sper ca nu m-am exprimat gresit, si crede in reincarnare.
Te rog, cauta cartea "Despre reincarnare si invazia extraterestra" de Danion Vasile.Daca vrei se gaseste si pe Internet gratis, la www.scribd.com-momentan, nu este disponibila, nu stiu de ce, dar eu de acolo am citit-o si e interesanta.Poti sa i-o dai sa citeasca, poate isi schimba parerea...:rolleyes:
am sa caut si eu aceasta carte. Multumesc pentru raspunsuri, parca m-m mai linistit putin. Desi cred ca puterea de a face anumite actiune sau de a nu le face tot in mine trebuie sa o caut. Cineva imi spunea la un moment dat ca poate nu ar trebui sa insist atata sa ii conving pe unii oameni ca acolo undeva e un Doamne Doamne care ne vegheaza si sa tin in mine ca nu cumva prin exteriorizare sa fiu luata peste picior. Dar ca de obicei nu ma pot abtine mai ales cand vad si asist la tot felul de grozaveni. Este adevarat ca trebuie sa ai grija de propriul suflet sa nu fii smintit dar parca nici pe ei nu ii poti lasa asa sa se osandeasca de unii singuri
Reply With Quote