Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin
asta e parerea ta amice. Citeste cercetarile facute de ziaristul George Alexandrou, cel ce a scris o ampla monografie dedicata apostolului Andrei intitulata "El a ridicat crucea pe geataā
|
Aha. Tipul asta, Alexandrou, nu e grec? Cu ce prostii impovareaza unii actul credintei... Exact ce incerca Pavel sa opreasca: "Eu sint cu Apolo, tu esti al lui Pavel, etc.".
Mi se filfiie de cine si unde a intemeiat diverse jurisdictii. Si, scuza-ma, regardless de diverse bisericisme jurisdictional-filetiste, noi tot un popor decazut moral raminem, al carui tineret arunca cu pietre in biserici, la simplul miros al basinilor ideologice din think-tankul subumanului soros, un popor ale carui femei mai ieseau la aplaudat mineri in 1990, intre doua avorturi pe banda rulanta, si pentru variatie, de dragul unui fior mistic mai degraba de nivel animalic merg la diverse samanisme, gen prislop sau diverse adunaturi pseudo-profetice, sau se inghesuie ca vitele sa pupe moaste, evident, pastrind modul de viata absolut anti-metanoia, un popor al carui conducatori au doar grija glutinarii in loja si furatului cit mai subtil dar masiv, etc. Asa ca lasa-ma cu aiureli narcisist-patriotarde. Nu un afurisit de scaun episcopal sau metropolitan trezeste un om sau un popor din somnul lipsei de vointa, ci Ha-Shem, prin medierea singurului Mediator perfect, Ha-Maschiach.
Cred ca parerea Pelerinului privind originea crestinismului in aceasta tara si zona este cea mai pertinenta si documentata, cel putin deocamdata.