View Single Post
Vechi 14.03.2016, 16:22:13
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florentina2014 Vezi mesajul
Cum ne vindecam durerea sufletului care ne doboara?E cea mai crunta durere,cu greu fac fata cateodata simt ca innebunesc nu stiu de unde mai sunt "in viata"....cum imi vindec sufletul trist si umilit,cum sa il alin..cu tatic bolnav,cu mama bolnava,,,cu surioara la o varsta necasatorita si fara familie,,,cu faptul ca tatal meu nu imi cunoaste casa desi stam la cateva blocuri,,cu faptul ca sotul e rece si nu accepta prietenii,familia mea in casa,,,nu avem prieteni sa vorbim sa avem o relatie frumoasa,nu ne calca nimeni pragul,nici noi nu mergem la nimeni,nu la frati,cuumnati,cumnate mai ales la parinti,,,sotul meu e mai rece,mai retras,,,,,cum sa fac fata acestor dureri?Cum? :9 Eu bolnava... offfff............
Incearca sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru toate si, pentru rabdarea ta, vei avea folos duhovnicesc din toate. Mai exact, pune ispitele la treaba in favoarea ta. Nu-i da loc necuratului, prin deznadejde! Daca sotul e mai retras, ia carti duhovnicesti si citeste-le in liniste. Si multumeste lui Dumnezeu. Daca ar fi prea sociabil, poate ar fi mai rau. Daca esti bolnava, incearca tratamente naturiste, mai ieftine, multumeste lui Dumnezeu si pentru boala. Starea sanatatii fizice s-ar puteasa ramana la fel, dar vei privi boala cu alti ochi. Deznadejdea este un foarte mare pacat. Daca ai citi ,,Patericul egiptean", ai gasi multe pilde care te-ar intari duhovnicește.

Daca vrem slava de la oameni, ne lipsim ce slava de la Dumnezeu. Daca sora e necasatorita, stie Dumnezeu dece e asa. Simplifica-ti viata si nu te mai incarca cu problemele altora. Altii au necazuri mai mari. Citeste despre Iov. Cand a pierdut totul, a spus: ,,Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvântat. Cum ai fi reactionat daca te vedeai fara familie, saraca, pe o movila de gunoi?

Familia ta nu e perfecta, dar ea exista. Roaga-te pentru ea. Cu ea, asa cum este, te vei mantui. Accent pe spovedania păcatelor proprii, pentru a putea lupta cu mandria.
Reply With Quote