View Single Post
Vechi 16.03.2016, 10:08:02
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Majoritatea sunt la mânăstire. S-au căsătorit acolo, pentru vecie.
Alții sunt pe aici, printre noi și își pun aceleași întrebări ca și fetele. Din nefericire...
Poate că au auzit, de la alții deja pățiți (de pildă chiar de la tații și bunicii lor), că, după ce își fac debutul evlavios în căsnicie, fostele fete înlăcrimate încep să aibă ba o pretenție, ba alta, încep să aibă apucături deloc ortodoxe etc. etc. Și au devenit foarte circumspecți băieții, ba, îndrăznesc să zic, chiar un pic agresivi față de mâța blândă care în curînd va zgâria rău, foarte rău.
Nu vă supărați pe mine, dar eu așa cred (că așa aud mereu în jurul meu) și, mai ales, vă atrag atenția că milioanele de avorturi de la noi și zecile de mii de divorțuri nu le fac femeile hinduse ori musulmane, ci fostele noastre fete cuminți, creștine. Ortodoxe, chiar! Acelea care umblă cu acatistele la ele și umplu bisericile patriei.
Dacă nu mă credeți, vă rog să verificați. Nu e greu deloc.
O fi cum spui,numai ca ele singure nu au ramas insarcinate precum hermafroditii; au avut si ele prin preajma aceiasi barbati romani,crestini,cu patalama ortodoxa pe crestet care stiu si ei cum functioneaza organele de reproducere.
Ma surprinde ca responsabilitatea avorturilor cade intotdeauna pe femei de parca barbatii sunt aia care viseaza casatorie si familie inca din adolescenta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote