Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 16.03.2016, 10:57:25
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Florin te-ai gandit vreodata cum de au aparut asa de multi fani ai pamantului plat in ultimul an ? Si cum de apar foarte multe filme facute la un nivel foarte inalt ? Si cum de tot mai multi leaga pamantul plat de crestinism, desi pentru foarte mult timp a fost doar un hobby al unor atei ?

Eu cred ca e posibil ca totul sa fie o manevra pentru discreditarea crestinismului si discreditarea oricui ar pune la indoiala ceea ce ne spune stiinta mainstream si puterea politica. - Esti sceptic in legatura cu un anumit subiect - esti imediat pus alaturi de aia care cred ca pamantul e plat. Gandeste-te la asta. Si asculta-i cu atentie pe cei care pretind ca sunt crestini, nu prea par crestini atunci cand ii asculti. Nu mai vorbim despre faptul ca mint cu nerusinare raspandind minciunile unor atei din sec al XIX lea, demontate chiar de alti atei ( spre exemplu de Stephen Jay Gould ). Care spune clar ca nu a existat nici o perioada in istoria Bisericii in care aceasta sa creada sau sa predice ca pamantul este plat. Au existat in toata istoria Bisericii o mana de oameni care au sustinut acest lucru si erau personaje obscure.
Întrebările apar cînd oamenii încep să devină sceptici vizavi de informațiile oficiale. Și pe bună dreptate, din moment ce tehnologia ne permite acum să facem măsurători și observații care în trecut nu au fost accesibile omului de rînd.

Treaba asta nu are legătură neapărat cu religia. Și unii musulmani cred în PP, chiar și o parte dintre atei.

Ascultați Noul Testament ortodox online.