View Single Post
Vechi 20.02.2008, 14:11:28
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

tocmai asta e ideea... stiu care este diferenta, dar domnul sustine in continuare ca eu nu fac diferenta dintre cei doi si, chipurile, ii bag in aceeasi oala.
chiar spusesem ca una din principalele diferente este faptul ca psihologul nu-ti poate ierta pacatele...

si nici nu tin sa primesc "dreptate" din partea unuia care nu se bazeaza decat pe experienta personala si priveste lucrurile doar prin ochelari de cal... si mai mult decat atat, continua sa sustina ca am afirmat niste chestii in care... nici macar nu cred; e clar ca explicatiile logice si exemplele din istoria Bisericii sunt nule in cazul de fata.

Citat:
Psihologul cu ce si prin cine lucreaza ?
daca cineva primeste blagoslovenie de la duhovnic pt a lucra ca psiholog, poti spune ca nu-i ajutat prin Duhul Sfant? daca altcineva consulta un psiholog in urma blagosloveniei primite de la duhovnic, poti spune ca a facut o greseala?

si, va rog, lasati deoparte interpretarile gresite.
nu-s genul care se supara pe cel care nu-i de acod cu el si-l contrazice. este dreptul fiecaruia sa creada ce vrea si sa marturiseasca ce doreste. imi plac discutiile in contradictoriu atunci cand sunt facute pe cale pasnica si mai degraba ma supara cel care sustine intruna si ma acuza ca ma agit si sunt suparata, cand de fapt nu-i deloc asa ca.. atentie la tonul linistit.
as
Reply With Quote