Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
1. Avioanele zboara la altitudini de 10-11km. Cele performante de spionaj ajung la vreo 20km maximum.
Cand un avion zboara in directa opusa rotatiei pamantului, acesta teoretic tot se invarte o data cu el, dar mai incet. Avioanele nu zboara afara din atmosfera, ci in ea. Satelitii care reintra in atmosfera intra cu o viteza mare si se dezintegreaza din cauza frecarii cu aerul.
2. Pentru ca Luna se roteste in jurul axei sale.
3. Luna orbiteaza Pamantul la o viteza de 3683 km/h.
4. Da, este mare intre luna si pamant, si da, este mare si intre pamant si soare.
|
1. Zici tu, și te crezi deștept, și crezi că deți adevărul. Pînă la ce înălțime au zburat și pot zbura Columbia, Atlantis și Discovery?
2. Care axă? Dacă ar fi o axă în jurul căreia să se rotească așa cum cică se rotește pămîntul în jurul axei sale atunci ar trebui să fie perpendiculară pe suprafața pământului plat. Altfel ai vedea de pe pămînt fața nevăzută a lunii. Deci luînd în calcul binomul Pământ-Lună, ar trebui ca axa Lunii să fie perpendiculară tot timpul pe axa ''globului'' Pămînt, adică să fie axe ortogonale. Cînd se face vară în nord cică se înclină față de soare și cînd se face iarnă se înclină invers. Ai auzit în fizică vre-o lege care să facă posibil așa ceva în condițiile în care luna trebuie să se rotească în jurul axei sale și în jurul pămîntului glob?
Dacă ar fi vorba de un spin magnetic atunci și luna ar trebui să se încline față de soare la fel cum se înclină pămîntul!!!
Deci nu te mai da mare că nu e cazul. Ești doar penibil cu mult tupeu și aroganță!
3.Dacă Luna orbitează Pământul la 3683 km pe oră cum zici tu, înseamnă că formula prin care ți-am calculat simplu viteza tangențială de peste 100.000km pe oră a Lunii este greșită sau eu am greșit aplicînd formula. De ce să te cred pe tine? Că zici tu? Cine ești tu? Că-i crezi pe ce știu eu cine? N-ai decît. Păi fă tu un calcul simplu așa ca mine conform datelor lor sau ale tale și arată.mi cît ția dat. Cu trufie nu-mi prezinți decât o credință oarbă în minciună!.. și nu în scripturi!
4. Nu este mare cum zici tu ci este foarte foarte mare între pămînt și lună, și este și mai foarte, foarte, foarte, foarte mare între pămînt și soare și dacă ar fi așa corect atunci de ce să nu fie la fel de mare forța de atractie între lună și soare? Dacă ar fi așa atunci de mult s-ar duce luna pe propria orbită circulară sau eliptică față de soare lepădînd mișcarea ei în jurul pămîntului!
Deci te rog frumos să nu fi atît de arogant întro discuție susținînd că sigur e așa cum spui tu după lume și că cei ce spun din scripturi sunt niște ispititori sau 'zăpăuci' sau 'înapoiați' sau nebuni! Te rog să nu-ți mai faci rău!