Subiect: Pamantul Plat
View Single Post
Vechi 18.03.2016, 14:42:48
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

@abaaaabbbb63
Imi pare rau daca faptul ca fac o facultate in domeniul aerospatial este vazut ca o aroganta de tine.

Nu asta m-a deranjat ci că te-am confundat cu AlinB crezînd că el își continuă aroganțele și m-a deranjat că ai postat raspunsurile tale cu o siguranță trufașe care contrazice evident orice calculele simple și clare dovedind o superioritate falsă rezultată din ''competențele'' profesionale care nu suferă eroare și negare din moment ce au fost făcute de marii oamenii de știință ai lumii. Deci iată ai socotit că știința ta este infailibă și de necontestat pentru că tu crezi că ei au calculat corect și tu calculezi asemenea lor corect.

Formulele lui Kepler sunt doar niște ipoteze de calcul și nu trebuie luate ca niște formule sigure și infailibile ci prin ele a încercat să coasă cu ață albă teoria lor ca să fie plauzibilă!

Deci te rog mă iartă că te-am confundat și mă bucur că ai la bază o facultate de inginerie pe care ai absolvit-o, pentru că am cu cine vorbi de pe poziții de om care înțelege tainele universului.