"Ce sa rostim ca sa schimbam si sa ne schimbam?"
...poate cei mai noi pe forum ar putea aduce o contributie la acest subiect.
in legatura cu acel "fiat" al Maicutii Domnului: "Fie mie dupa voia Ta" - cred ca este greu pentru noi oamenii obisuiti sa acceptam in toata profunzimea voia lui Dumnezeu in viata noastra. dar putem constientiza si ne putem tine mintea treaza ca orice s-ar intampla nu este din controlul nostru, nici bine nici rau. daca am accepta ca noi nu putem face nimic, oricat de ambitiosi si puternici am aparea, am pune un inceput vietii noastre si trairii duhovnicesti pe care trebuie sa o aflam in noi, daca vrem sa schimbam cu adevarat ceva. altfel nu schimbam nimic, doar luam o alta cale in care nu vom gasi decat noi dar cunoscute dezamagiri de oameni, de situatii, de noi insine, de intreaga noastra viata pe care o pazim cu absurditate si nu vrem sa I-o daruim ca sa ne faca impliniti. sa avem mereu incredere ca Dumnezeu numara ridicarile si nu caderile, celor care Il cauta cu adevarat, si sa avem rabdare cu noi sa invatam sa-L primim in viata noastra si sa Il cunoastem asa cum este El si nu doar cum ni-L imaginam sau speram. Dumnezeu sa ne binecuvanteze!
|