View Single Post
Vechi 21.03.2016, 23:22:06
ahilpterodactil
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Intrarea Vagonului Vezi mesajul
Parcă există niște rugăciuni, anume fâcute pentru frații și surorile luptați de dr.. dependenței de "bucurii chimice"?... Nu știu, mai degrabă întreb decît afirm.
Exista, Adrian, exista cateva rugaciuni specifice, practicate pe scara larga in lume.
De exemplu, in AA se practica
A) "Doamne, da-mi/ seninatatea sa accept ceea ce nu pot schimba,/ sa schimb ceea ce pot/ si intelepciunea de a le deosebi." (asazisa "Rugaciune pentru seninatate")
Este o rugaciune de cerere.
B) "Doamne, iti multumesc/ pentru tot ce mi-ai dat/ pentru tot ce mi-ai luat/ si pentru tot ce mi-ai lasat."
Este o rugaciune de multumire (recunostinta).
C) In unele grupuri, unde este acord colectiv pentru aceasta, se spune si "Tatal nostru".

Numai ca aceste rugaciuni nu sunt alifie magica. Ca orice alta rugaciune sunt doar un instrument de orientare si conectare la Divinitate, ramanind ca omul sa faca si anumite alte lucruri, concrete foarte, pentru a se elibera din camasa de forta a dependentei.
Aceste demersuri poarta numele de "Programul in 12 pasi". Se face atat in cadrul grupului cat si individual, in toate imprejurarile vietii.
Este un program, desfasurat pe etape, a ceea ce numim "metanoia".
"Secretul" imbunatatirii este bunavointa.
Reply With Quote