Citat:
În prealabil postat de RedRose
Ca sa revenim ontopic...Cu catva timp in urma am decis sa renunt la monoglutamatul de sodiu(prezent in Delikat, Vegeta, Maggi si in o gramada de alte alimente)...Asadar am inceput iarasi sa folosesc banala sare presarata in mancaruri..
La inceput, intr-adevar se simtea diferenta, parca nu mai era mancarea asa gustoasa..copiii de pilda ma intrebau cand faceam snitele de pui ca ce carne e asta, ca parca nu-i asa buna la gust ca cea dinainte...
Acum ne-am obisnuit cu totii fara Delikat..iar uneori, cand mai avem posibilitatea sa mancam in alta parte ( de ex la parinti-cel putin mama mea este fan inrait Delikat si n-ar renunta in ruptul capului la el), se simte din start diferenta...In sensul ca mancarea pare mult mai delicioasa decat cea pregatita de mine acasa...
Aparenta si esenta..Esenta e ca banalul monoglutamat se numara printre cele mai nocive otravuri alimentare si este indicat sa ne ferim cat mai mult de el.
|
Nu mi-as fi imaginat ca cineva pune intentionat Delikkat pe snitele! Daca carnea nu e suficient de gustoasa cum mancati castravetii? Sau salata?