View Single Post
Vechi 20.02.2008, 20:35:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de robertt
De exemplu, asa cum noi visam la perfectiune, la desavarsire, sa fim mai buni, ne dorim o lume mai buna, cu fiinte mai iubitoare ca noi, asa putea si Dumnezeu sa viseze la o fiinta mai iubitoare ca El, la o fiinta desavarsita...Oricum, ma simt vinovat in timp ce scriu si cred ca nu o sa ma intelegeti, cred ca fac o blasfemie:(...imi doream doar un raspuns care sa rezolve aceasta intrebare...si din punct de vedere logic, teologic, filosofic, sau cum vreti voi...
Robert , iarta-ma dar cati ani ai ? Nu te intreb in batjocura, crede-ma, asa din curiozitate. Oricum mintea ta lucreaza tot timpul in cautari mai mult sau mai putin filozofice si ce este cert ca framantarile tale sunt sincere si admir aceasta, in general admir sinceritatea indiferent de unde vine si din partea cui. Parsivitatea si mitocania sunt cele ce-mi displac cel mai mult. La tine vine un aer copilaresc dar totusi matur. Fi sigur ca nici Bunul Dumnezeu nu se supara pe cel ce naste framantari sincere in mintea lui, lasandu-l ca singur sa descopere cele bune si adevarate. Oricum framantarile tale , sunt nejustificate , neavand temei , sunt simple speculatii ieftine si jocuri intru filozofare. Pace si luminare, draga Robert.
Reply With Quote