View Single Post
Vechi 29.03.2016, 16:10:33
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Trebuie si o doza de naivitate sa iei astfel de povestioare drept dogme.

Ceea ce stim cu certitudine este ca avortul este o crima.

Restul, oricat am incerca sa iscodim cu mintea, sunt povesti, unele cu o incarcatura pedagogica care intaresc invatura morala si cam atat, restul e aventura, poate si cu o doza de imagiantie..
Serios? Doamne, cat poti gresi. Povestioare drept dogme?

Exact care din cele 2 sunt povestioare. O sa o pun si pe a 3-a care este exact la fel ca celelalte "povestioare".

Stii, daca eram eu cel care ziceam lucrul asta era cu adevarat o povestioara. Dar atunci cand este zisa in viata Parintelui Paisie, atunci o sa il cred pe el si nu pe tine.

O sa pun si intamplarea a 3-a pe care am auzit-o in mod direct. Nu ai nici un fel de argument. Eu cel putin am marturia unui om sfant plus inca 2 care sunt identice.

Insa te rog frumos, daca tot ne combati te rog sa ne faci o demonstratie teologica, cu argumente teologie dar si din viata Bisericii. Pentru ca de fapt viata este teologia traita.

Sa tii minte urmatorul lucru: fiecare dogma este confirmata DIRECT in viata bisericii prin descoperiri dumnezeiesti. Daca vrem sa vedem cum este un lucru trebuie sa cautam in PATERIC pentru a-l confirma. Orice invatatura a Bisericii.
Si eu exact acest lucru am facut. Am citit foarte atent si am gasit in cateva locuri lucrul acesta.
Si am o marturie directa a unui crestin care s-a rugat exact pentru lucrul acesta.

Argumentele tale sunt pareri si speculatii si nu argumente.

Last edited by gpalama; 29.03.2016 at 16:15:52.
Reply With Quote