View Single Post
Vechi 30.03.2016, 10:24:28
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Dupa mai multe episoade de telenovela proasta,rezumatul situatiei sta tocmai asa:

Verisoara,care acum a ajuns la distinsa varsta de 45 de ani nu are nici un rost si nici nu se arata vreun semn ca ar fi interesata de vreunul(tipic).

Acum si-a dedicat intreaga existenta si ocupatie bolii care a aparut(ceva afectiuni tiroidiene) dar minimalizand problemele mentale pe care le are, fiind extrem de violenta.

Toate au ramas la fel, ai mei sar cu banii din stanga si dreapta din pensiile lor,iar cand se termina acolo imi trimit fax,mesaj,telefon sa le trimit eu ca nu au de lucruri importante cum ar fi mancare si teste pe la doctori...

Asta in timp ce parintii ei au abandonat-o fericiti in garsoniera ei din Bucuresti,fara bani stiind ca nu este o problema sa traiasca la mila rudelor. Nici problema si nici rusine.

Nu stiu exact ce ma macina si pe mine problema asta atat de tare...
La origini,fara laude ,sunt o persoana generoasa zic eu...nu ma deranjeaza sa ajut oameni chiar straini,necunoscuti -daca au o situatie impresionabila si nu au o iesire de moment. Toti suntem necajiti la un moment dat in viata...dar sa acaperezi oameni asa toata viata este scandalos pt mine.
Batranii,la o varsta sunt cei care trebuiesc ajutati in intelesul meu ,nu invers. Pt ce sa se deplaseze un batran la 75 de ani sa "ajute"o persoana de 45 care este si asa fara ocupatie de mai bine de 10 ani?

Idea este ca nu-mi recunosc parintii de acum...atat de milostivi si saritori pt verisoara iar eu am fost crescuta intr-o austeritate strigatoare la cer; nu s-au gasit bani si posibilitati pt mine ,nici pt educatie,nici pt intretinere...am fost mai mult un produs nedorit.

Acum probabil ca ii mustra constiinta insa din nou isi indreapta atentia catre altcineva.
Pt a cata oara sa ma mai supar,sa mai plang si sa ma simt tradata? Asa au fost toata viata,asa vor fi si de aici in colo cat mai traiesc.
Ferice de cei care au avut parinti buni si iubitori ,asta se vede benefic in alcatuirea lor ca oameni; iubirea cladeste sufletul;indiferenta il ucide.
Marita-te si incepe sa faci copii multi.
Reply With Quote