Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 20.02.2008, 22:20:12
FOTINOS FOTINOS is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.02.2008
Implicit

Refuz sa cred in sobolani pe cer sau alti berbeci,insa recunosc ca am printre prieteni oameni care studiaza adanc astrologia.Polemici peste polemici,ei spun ca varsatorul din mine uneori se simte bine,uneori se simte rau,harnicia ma caracterizeaza,dar am momente cand sunt si lenes si exemplele pot continua pana va plictisiti.Cu ce pot eu sa-i contrazic?Sunt momente in care sunt atat de aplecati asupra stelelor incat incerc sa le respect munca.Rar ma prind si pe mine intr-o stare mai proasta si-atunci ii aud spunand ca trebuie sa stau linistit pentru ca Jupiter va intra in casa a VII-a si totul va merge bine si uita asa cat de putin cad in capcana,vreau sa-i cred pentru ca am nevoie.Stiu ca sunt slab,dar muncesc sa ma schimb,insa vreau sa-mi raspundeti sincer,voi ce-ati face atunci cand un astrolog incearca sa va opreasca lacrimile spunandu-va ca imediat totul va deveni roz?Sincer, nu l-ati privi cu un licar de speranta?Iertati-mi sminteala si va multumesc c-ati avut rabdare sa cititi micul meu mesaj.
Reply With Quote