View Single Post
Vechi 01.04.2016, 13:11:38
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
Portretul pe care constat ca l-ai facut Yasminei in aceasta postare, arata cam asa:

..."biata fata.."
..."a strans o gramada de frustrari si nemultumiri..si neputinte.."
..."sa nu poti face nimic.."
..."o iei razna"
..."saraca"
..."nu poate vorbi"
..."nu mai poate!"
..."s-o ajutam.."

Curios portret. Ma intreb ce reactie va avea Yasmina, vazindu-l... Chiar sunt curios cum i se pare aceasta imagine perceputa a ei!
Oare ce tip de sugestii contine un astfel de portret? Ce mesaj central ii transmite portretizatului?
Si invers, ce putem crede despre cel care a facut un astfel de portret?
Portretizata si-a spus deja pararea...:) cat despre mine, cred ca ma cunosti deja...cand simt situatii de nedreptate, iau foc..Sunt constienta ca n-am cum sa fac o lume mai buna, fara rautati ,jigniri..dar tot nu ma pot abtine....Sunt genul de persoana prea empatica, poate prea miloasa...sensibila nu cred ca-i cazul..dar oricum, am permanent in mine dorinta de a ajuta si de a face bine...ce sa fac..Luptatoare ninja nu sunt dar nici frica nu mi-e sa-mi exprim veto daca e cazul...:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote