Subiect: Alcoolul
View Single Post
Vechi 01.04.2016, 13:28:20
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ahilpterodactil Vezi mesajul
O fi, nu zic ba. Numai ca pe vremea cand beam bere zilnic eu cantaream 60 kg. Cam putin, pentru un adult de 1,80, inclinat spre sedentarism mai degraba decat spre munca fizica si care, avind o constitutie solida, ar trebui sa cantareasca vreo 75-80 kg...
Deci, ar fi de luat in calcul mai degraba efectul catabolic puternic al alcoolului si inhibarea poftei de mancare, dereglarea somnului etc. Toate acestea, corelate si cu o eventuala stare depresiva care sporeste tulburarile metabolice (alcoolul se pricepe si la asta!) duc la pierdere in greutate, nu la surplus.
Persoanele pe care le cunosc si care sunt bautori de bere, cam toti au o constitutie "pufoasa", daca intelegi ce vreau sa spun...ca si cum ar manca paine si paste fainoase..bine, domnii respectivi au ani la rand de consum...Ma mir cum la tine, berea nu si-a pus amprenta asupra greutatii corporale..de obicei alcoolul iti face foame, face ca stomacul sa produca mai mult suc gastric, iti da pofta de mancare buna:o fripturica,o prajeala, etc....
Am sa-ti dau un ex concret: la mine la sala vin multi tipi "duri", majoritatea iau suplimente proteice, creatina , gainere pentru crestere in masa musculara..Singurul domn pe care-l cunosc si care nu are nici o treaba cu suplimentele, face exercitii, trage de fiare, e masiv..si in plus are si rezistenta, e un tip din Republica Moldova,stabilit bineinteles in Romania, care mi-a spus deschis ca fara votka sau tarie, e nasol..:)
Omul nu bea mult, cat trebuie zice el..si dupa aia ii vine o foame, de lup..Lucreaza la o macelarie, deci in industria carnii si-mi spunea mai in gluma mai in serios ca pentru el carnea e cea mai buna sursa de proteine..ce suplimente, ce prafuri , shake-uri sau energizante..?:) Carne cat incape, dimineata, la pranz si seara...si tras de fiare..
Urbanophon, sper sa nu ma intelegi gresit..nu te indemn si nici nu sugerez sa te apuci de votka acuma...:) Ar fi culmea sa renunti la bere si sa gasesti un inlocuitor...:)
Vroiam numai sa pun in evidenta relatia dintre alcool si foame, in special pofta de carne..
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote