View Single Post
Vechi 01.04.2016, 20:10:58
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Delia, eu nu cunosc situatia familiei. Vad ca tu o sti mai bine.
Zici ca are 3 surori?
Si ele in ce situatie sunt? Tot asa ca ea?

Pe urma as vrea sa te intreb pe tine si pe altii. Ati fost vreodata someri?
Cum v-ati simtit? V-a trimis cineva la psihiatru (nici macar la psiholog!!!!!)?
Sa va rugati la Dumnezeu sa va fereasca de asa ceva si sa nu aflati cum este asta.
Pe oricine il poate nimeri!

In final as vrea sa spun ca noi aici facem speculatii pe marginea a ceea ce spune Yasmina. Nu stim insa parerea verisoarei. Nici un cuvant de la ea.

Eu asa nu pot sa judec. Nu mi se pare corect.
Este prea subiectiv.
Tu de fapt pe ce baza o judeci pe verisoara? O cunosti?

De multe ori ,iti spun sincer ca m-am intrebat daca nu cumva tu insati ai nevoie de un ajutor de specialitate???!!!!
Asa ma gandesc eu deseori cand iti citesc bazaconiile si ideile rupte de context.

Niciodata dar niciodata nu ai rabadarea si bunul simt necesar sa iei aminte niste idei de tip descriere si sa comentezi DOAR pe baza lor!
Ai niste probleme mocnite si cand se intalnesc cu altele care par ca le imita pe ale tale,iei foc si dai pe afara de indignare.
Indignare care-ti vine din faptul ca nu intelegi NICIODATA NIMIC ,indignare la propria stare de confuzie.

Inteleg, o fi groaznic si asa ,trebuie sa fie o stare tare mizerabila nu zic,nu as vrea sa fiu in pielea ta sa nu inteleg niciodata nimic! Ar fi cosmar.

Poate esti o fire prea impulsiva? Nu prea pari...si nici distrata ,ca sa-ti scape unele detalii.
Atunci cum se explica ca nu ramai cu nimic din ce citesti/iei aminte?
Nu stiu, mister.

In fine,nu faci decat sa complici si sa deturnezi firul discutiei ( ca si alti cativa de aici) dar nu-i bai,ma descurc si asa.
Important este ca cei pe care ii stiam ca prieteni ,aici pe forum ,au inteles perfect situatia.

Pt a-ti face pe plac am sa-ti dedic un comentariu foarte rezumativ si explicit la toate intrebarile ridicate despre acest caz,un fel de raport daca vrei...pt ca nu-mi face deloc cinste judecata ta dura si nedreapta.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 01.04.2016 at 20:13:14.
Reply With Quote