Of, Yasmina, prin cate ai trecut..am sa evit sa spun "biata", "saraca", etc..ca nu vreau sa te simti compatimita..dar Doamne iarta-ma..mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre copilaria ta...Chiar nu pot sa raman impasibila,zau asa...
Daca e ceva ce admir la tine e ca esti incredibil de puternica..in ciuda tuturor greutatilor si chestiilor negative din viata, ai reusit sa-ti faci un rost, sa pleci, sa te descurci prin propriile tale forte... Verisoara ta nu,desi a avut mai multe ca tine...
Cred ca ce va diferentiaza pe voi doua e in primul rand mentalitatea:tu vrei si vei face totul sa invingi, ea ar cam vrea victorie cu lauri dar nu e pregatita sa faca sacrificiile necesare...Uraste sa fie o looser, dar totusi se complace in starea asta, in loc sa puna osul la treaba...
Parerea mea e ca evident se simte inferioara fata de tine, te si invidiaza..Desi tu ai ajutat-o de atatea ori in decursul timpului, ea nutreste doar sentimente negative fata de tine.Si s-a invatat ca tu sa-i raspunzi cu iubire de fiecare data...cam greu...
Eram curioasa daca verisoara ta, ca tot vorbeam de iubire, a avut sau are un iubit...Altfel ar fi situatia daca ar avea pe cineva in viata ei..
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
|