Citat:
În prealabil postat de RedRose
Of, Yasmina, prin cate ai trecut..am sa evit sa spun "biata", "saraca", etc..ca nu vreau sa te simti compatimita..dar Doamne iarta-ma..mi s-a facut pielea de gaina cand am citit despre copilaria ta...Chiar nu pot sa raman impasibila,zau asa...
Daca e ceva ce admir la tine e ca esti incredibil de puternica..in ciuda tuturor greutatilor si chestiilor negative din viata, ai reusit sa-ti faci un rost, sa pleci, sa te descurci prin propriile tale forte... Verisoara ta nu,desi a avut mai multe ca tine...
Cred ca ce va diferentiaza pe voi doua e in primul rand mentalitatea:tu vrei si vei face totul sa invingi, ea ar cam vrea victorie cu lauri dar nu e pregatita sa faca sacrificiile necesare...Uraste sa fie o looser, dar totusi se complace in starea asta, in loc sa puna osul la treaba...
Parerea mea e ca evident se simte inferioara fata de tine, te si invidiaza..Desi tu ai ajutat-o de atatea ori in decursul timpului, ea nutreste doar sentimente negative fata de tine.Si s-a invatat ca tu sa-i raspunzi cu iubire de fiecare data...cam greu...
Eram curioasa daca verisoara ta, ca tot vorbeam de iubire, a avut sau are un iubit...Altfel ar fi situatia daca ar avea pe cineva in viata ei..
|
Sunt altii care au trecut si prin mai multe;eu nu intrat adanc in detalii,am avut prin preajma si oameni care mi-au purtat de grija,m-au rasfatat bunici,strabunici,unchi si matusi.
Nu am reusit nimic fara ajutorul lui Dumnezeu si nici nu cred ca se poate reusi pe cont propriu fara binecuvantarea Lui.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|