Subiect: Alcoolul
View Single Post
Vechi 02.04.2016, 22:05:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Am dus-o la extrem crede-ma. In studentie nu prea am bagat de seama. In special daca stai prin camine, eu am stat la Cluj...in Observator...plus toata nebunia de acolo. Cine a trecut prin studentie in centre universitari mari, stie ce vorbesc.

Totusi, nu mai sunt pustan, am 27 de ani si recent m-am recapitulat. Am ajuns sa trag 3-4 betii pe saptamana. Si cand zic betie, asta e pana dimineata cu vreo 8-10 beri plus shoot-uri de Jagermeister (singura tarie care o consum ocazional). De multe ori am zis ca ma las de tot. Dar nu reusesc. Si gandul asta radical nu imi face bine. Adica zic ca nu mai, si ma trezesc in mijlocul "actiunii" si zic: "fuck it" si ii dau garla. Iar urmatoarele zile, imi zic ca si asa nu am fost in stare asa ca ii dau inainte.

Mi-am zis ca trebuie sa pacalesc gandurile astea. Asa ca mi-am scos din minte ca ma las. Daca e locul si oamenii faini, beau niste beri detasat. Fara sa imi reprosez nimic, gen: "ai zis ca nu mai". Si reduc. Saptamana asta nu am mai dat nici o betie. Am baut marti doua beri dupa o sesiune de 6 ore de studio, iar ieri dupa fotbal 3 beri. M-am ridicat de la masa dupa si am venit acasa.

Mi-am dat seama ca am o problema cu alcoolul, au trecut ceva ani buni de cand o duc intr-un ritm euforic.
Daca deschideai topicul asa, postarile care vorbeau despre baut alcool dar cu moderatie erau ca si inexistente.