Subiect: Omul din luna
View Single Post
Vechi 05.04.2016, 18:36:52
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu exista "forta vidului" asa cum nici rachetele n-au nevoie de atmosfera sa se deplaseze, ignorantule.
Dacă mă crezi ignorant atunci în lipsa unei atmosfere, a unui aer pe care să se sprijine presiunea jetului rachetei, întrun vid cu depresurizare puternică, pe ce crezi că s-ar putea sprijini jetul ca să împingă racheta înainte?

Fără aer și întrun vid unde există depresurizare puternică doar explozia te poate duce înainte însă e mare consumatoare de masă căci se păstrează proporțiile m1v1=m2v2, deci pentru a avea viteză mare trebuie ca mereu să explodeze mai mult de jumătate din masa ta și tu să te poți împinge înainte pe ceea ce împingi înapoi. O astfel de rachetă nu a fost construită fiindcă nu ai cum să mergi timp îndelungat cu un astfel de motor care-și înjumătățește masa la fiecare explozie.

Deci pentru ca rachetele să se poată deplasa e nevoie de atmosferă, de lipsa vidului dincolo de linia de imponderabilitate și atunci se poate folosi tehnica fîs-fîs.

Tu însă ești cam obraznic susținînd mereu cu gura pînă la urechi că cică eu nu am cunoștiințe de fizică sau matematică sau altele cînd se vede că tu nu ai dar susții pe cei ce pare că le au deși e clar că cred și ei ca tine în teorii absurde.

Teoriile lor se auto-anulează prin logica absurdă din ele. Voi însă nu vedeți decît partea aia în care pare că toate teoriile lor se susțin unele pe altele.

Mîndria minciunii rele nu va mai rezista mult ci se va spulbera de la sine.... dînd cu ochii de Adevăr, însă adevărul fără sfințenie și fără credință e tot o iubire deșartă!.. o iluzie de adormit naivii fraieri ca să păcătuiască mai abitir ca-n Matrix.

Last edited by Trimisul; 05.04.2016 at 18:39:27.
Reply With Quote