Subiect: Omul din luna
View Single Post
Vechi 06.04.2016, 11:21:25
Trimisul Trimisul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.03.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Voi chiar îl luați în serios ?!!
Deci pînă la urmă eu sunt cel absurd și de ne-luat în serios? Asta-i o glumă bună! Păi voi nu vă vedeți că sunteți pe dinafară de fizică, de matematică, de religie...... și de orice și vouă vă e frică să mă luați pe mine în serios? Păi cine vă ia pe voi și naivitățile voastre în serios? Nu vă dați seama cît de ușor v-a păcălit lumea și oamenii de știință păcătoși? Eu oricum nici n-am nevoie să fiu luat în serios de cineva ci voi aveți nevoie să luați în serios Adevărul și nu pe al meu ci pe al lui Dumnezeu, asta dacă vreți să purtăm o discuție onestă, cinstită, sinceră... nepăcătoasă și nemîndră și neabsurdă.

AlinB
Citat:
Nu prea, doar incercam sa-l ajutam si pe el sa nu se ia prea mult in serios
Iar mă tratezi tu de nebunie și mă ajuți tu să mă internez la nebuni? Nu ți-am spus că nu mi-e frică să ajung acolo fiindcă nu se mai folosesc tratamentele cu șocuri electrice puternice ca pe vremea comuniștilor ci acum te droghează cu doze de elefant ca să ajungi rapid o legumă și de frică să-i asculți pe e? Nu mă deranjază adormirea forțată fiindcă dacă chiar sunt credincios atunci încercînd să înving drogurile (somniferele lor) și minciunle lor îmi voi implementa mai bine trezvia.

Însă dacă voi nu cereți Domnului să vă călăuzească și nu puteți discerne binele de rău și adevărul bun de minciuna rea ca să scoateți neghina spurcăcioasă și batjocuritoare din inima voastră atunci măcar nu lăsați impresia că știți ce faceți.... dorindu-mi ''binele''.

NU M-AM SUPĂRAT PE VOI! Nu te poți supăra decît pe răul rău și foarte viclean și ipocrit cu care dacă nu ești laș vei lupta cu răbdare pînă la sfîrșit!

Reafirm Adevărul Nostru:

Aicea jos pămîntul e suprafața plată de pe care apele s-au scurs, acolo sus luminătorul cel mare și luminătorul cel mic sun semisferice pentru că au fost create din dragoste cu înțelepciune. În apele de sub pămînt există fenomenul refracției așa ca în cer și de aia noi vedem răsărituri și apusuri cînd defapt Soarele și Luna sunt mereu deasupra noastră.

Vă rog nu închideți iar firul de discuție. Nu cred că limbajul folosit trebuie cenzurat.

Cine nu poate crede se poate ruga și dacă chiar voiește să știe: de unde vine, unde se află, și încotro merge... stăruind după smerenie i se va da și lui ca oricui, fiindcă nimeni nu e privilegiat și exclus din Creație, afară de cei ce singuri se autoexclud din răutate sau din alte motive și nimănui nu i se poate îngrădi libertatea de alegere. Treaba lor! Ce mă privește pe mine?

Last edited by Trimisul; 06.04.2016 at 11:24:35.
Reply With Quote